Demet Akalın Hande Erçel’i duyunca burun kıvırdı! ‘Beni oynayamaz’

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8’de Jess Molho ile program sunan Demet Akalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hayatının film olmasını değerlendiren Akalın’a başrol için Hande Erçel önerildi. Erçel tavsiyesini beğenmeyen Akalın “O oynayamaz” deyip resti çekti.

Hafta içi her gün ‘Gel Konuşalım’ adlı programla Jess Molho ile birlikte izleyici karşısına çıkan Demet Akalın, tartışmanın fitilini ateşleyecek bir açıklama yaptı. Seyircilere “Hayatınız film olsaydı ismini ne koyardınız” şeklinde bir soru yönelten ikili, kendi hayatları film olursa koyacakları ismi de değerlendirdi.

“BEN ÖLDÜKTEN SONRA FİLMİM YAPILMASIN” 

Demet Akalın, filminin yapılmasını istemediğini belirterek “Ben ölürsem sakın benim filmimi yapmayın. O çocuk öyle oldu, amca kızı çıktı bilmem ne, yenge dayı birbirine karışmasın. Ben asla hayatımın film yapılmasını istemiyorum” dedi.

Demet Akalın Hande Erçel’i duyunca burun kıvırdı! ‘Beni oynayamaz’

HANDE ERÇEL’İ BEĞENMEDİ

Jess Molho’nun “Diyelim yapıldı kim oynasın?” sorusunu ise ısrarlar üzerine cevapladı. 

“Farazi konuşursak eğer delidolu, patavatsız birisi olmalı” diyen ve akıl isteyen Akalın’a Gonca Vuslateri ve Hande Erçel seçenekleri yöneltildi. 

Vuslateri’ye sıcak bakan ünlü şarkıcı Erçel’i istemediğini belirtip, “Hande Erçel olmaz. Seviliyor ayrı da oyunculukta beni oynayamaz” diyerek burun kıvırdı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...