Demet Akalın’ın kızdıran mesaja cevabı gecikmedi: Bakma milletin kocasına

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Demet Akalın’ın kızdıran mesaja cevabı gecikmedi: Bakma milletin kocasına

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın bir takipçisi eşi Okan Kurt hakkında kötü bir yorumda bulundu. Akalın, ‘işsiz güçsüz’ vurgusunun yapıldığı yorumuna tepkisiz kalmadı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, geçtiğimiz gün televizyoncu Acun Ilıcalı ile paylaştığı bir fotoğrafla gündeme gelmişti. 

Ilıcalı ve Akalın, Levent’teki Acun Medya ofisinde buluşmuş, yan yana paylaştıkları kare ise merak uyandırmıştı. Sürpriz bir proje için el sıkışan ikiliden Akalın, "Hayırlı olsun diyelim mi?" notunu yazarak TV8'i ve hayat arkadaşı Okan Kurt'u etiketlemişti. 

“BU KADAR İŞSİZ GÜÇSÜZ ADAM GÖRMEDİM”

Bu paylaşımın ardından Demet Akalın, ‘minik’ diye seslendiği hayat arkadaşı Okan Kurt ve kızları Hira’nın görüntülerine Instagram hesabından yer verdi. Bir takipçisinin, “Story'ne baktım da maşallah hayatımda 'minik' kadar işsiz güçsüz adam görmedim. Bu saatte bile evde” mesajı ünlü şarkıcıyı kızdırdı. 

Demet Akalın’ın kızdıran mesaja cevabı gecikmedi: Bakma milletin kocasına

DEMET AKALIN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

‘İşsiz güçsüz’ vurgusunun yapıldığı yoruma çok sinirlenen Akalın, “Bakma hayatım sen de otur evinde. Bakma milletin kocasına” cevabıyla tepkisini gösterdi. 

OKAN KURT DA SESSİZ KALMADI

Okan Kurt da kendisine yapılan yoruma sessiz kalmadı. Kurt, paylaşıma “Hanımefendi işimizi gücümüzü çok merak ettiyseniz, yarın iş yerimizde sizi ve mevcut ise eşinizi ağırlamaktan gurur duyarız. Haset yapmak yok ama” şeklinde cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...