Demet Akalın’ın ‘servis bedeli’ isyanı! Tepkisine destek yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Demet Akalın’ın ‘servis bedeli’ isyanı! Tepkisine destek yağdı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın gittiği bir restoranda adisyona yansıtılan servis bedeline çok sinirlendi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Akalın’a destek yağdı.

Restoranlarda kuver ücretinin yanı sıra müşterilerin karşısına çıkan servis bedeli Demet Akalın’ı kızdırdı. Ünlü şarkıcı, hesaba direkt olarak eklenen 514 liralık ücrete Twitter’dan tepki gösterdi. 

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Demet Akalın, Bodrum'da bir restorana yemek yemek için gitti. Ünlü şarkıcı önce gelen hesaba ardından da kesilen bedele sitem etti.

514 TL’LİK SERVİS BEDELİ ÇILDIRTTI

4 büyük su, 1 kesme bonfile, 3 deniz mahsüllü salata, 1 ıstakozlu spagetti, 1 rezeneli firikli pilava toplamda 5 bin 652 TL ödedi. Hesaba yansıtılan servis bedeli ücreti Akalın’ı çıldırttı. 

Instagram hesabından gelen adisyonu paylaşan Akalın, “Servis ücretine belki 200 lira vereceğim, 514 lira nedir ya? Anladık kazıklanacağız da bu kadar değil” diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalın’ın ‘servis bedeli’ isyanı! Tepkisine destek yağdı

“ASLA O ÜCRETİ HAKETMİYOR”

Akalın, sonrasında bir paylaşım daha yaparak mekanın bu ödemeyi hak etmediğini söyledi.

Şarkıcı, “Bazı mekanlarda servis ücreti otomatik şekilde yüzdesi alınarak hesaba yansıyor. Ama bazı yerler var ki servis hizmeti olarak asla o ücreti hak etmiyor. Ve sen mecburi onu ödemek zorunda kalıyorsun. Bir nevi emrivaki ile paranı alıyorlar! Hoş değil” ifadelerini kullandı.

Akalın'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, birçok kişiden destek mesajları da gecikmedi.

“AYIP YA KİMSE SALAK DEĞİL”

Öte yandan Demet Akalın, daha önce de ödediği hesaba isyan etmişti. İki salata ve iki içecek için ödediği hesaba sinirlenen şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Esnafcıyız, dükkancıyız da. Bir tavuklu bir somonlu salata 2 içeceğe 926 lira aldılar. Ayıp ya, kimse salak değil. Somona ayrı para yazmak ne?” diyerek sitem etmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...