Gözü yaşlı selfie: Paylaştığı fotoğraf herkesi meraklandırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gözü yaşlı selfie: Paylaştığı fotoğraf herkesi meraklandırdı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Gözü yaşlı bir fotoğrafını paylaşan Büyüküstün’e kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin dünyasının ünlü isimleri sosyal medyada çoğu zaman mutlu görünmek ister. Ancak güzel oyuncu Tuba Büyüküstün bunun tam tersini yaptı ve ağlarken çekilen bir selfie pozunu Instagram sayfasında paylaştı.

HAYRANLARI NEDENİNİ MERAK ETTİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve Instagram’da 6 milyon takipçisi bulunan oyuncu, sık sık fotoğraf paylaşıyor. Zaman zaman takipçileriyle dertleşen oyuncu, gözü yaşlı bir fotoğrafına yer verdi. Ünlü oyuncunun bu karesi hayranlarını meraklandırdı. 

Gözü yaşlı selfie: Paylaştığı fotoğraf herkesi meraklandırdı

KÖPEĞİ KORSAN’I KAYBETTİ

Öte yandan oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde köpeği Korsan'ın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. 17 yıllık yakın dostunun vefatıyla yıkılan Büyüküstün, üzüntüsünü dile getirmişti.

Büyüküstün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Korsan... Beraber 17 sene... Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti. Köpeklerden korkan pek çok kişinin korkusunu aşmasını sağladı. Sonradan çoğu köpek sahibi oldu. Hareketli, neşeli, meraklı... Hep insan olsun isterdi yanında, hep birileri ona dokunsun. Özellikle son dönemlerde üzerinde hakkı olan herkese çok teşekkür ederim. Ona dokunan ve onun dokunduğu herkese… Uzun zamandır, 'Tuba korkuyorum sormaya ama Korsan nasıl?' diye soran herkese haber vermek istedim. Bugün Korsan'a, Korsikama veda ettik bir elma ağacının altında” ifadelerine yer vermişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...