Deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yunanistan’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Vuslat Doğan Sabancı, aylar sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’ın Leros adası açıklarında 25 Ağustos’ta deniz kazası geçirdi. 

“YAVAŞLAYABİLDİĞİN SÜRECE DAHA İLERİ GİDERSİN”

Tedavisi için ABD’de olduğu bilinen Vuslat Doğan Sabancı, sosyal medya hesabından feci kaza sonrası günler sonra ilk kez paylaşım yaptı. Bir heykelin üzerindeki salyangozun izlerini paylaşan Sabancı, şu ifadeleri kullandı. 

“Birkaç hafta evvel, bir heykelimin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu. Mektubunda şunu söylediğini duydum: Yavaşlayabildiğin ve hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde.”

Deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’dan aylar sonra ilk paylaşım

Vuslat Doğan Sabancı’nın paylaşımının ardından Sahrap Sosyal, Gülse Birsel, Ayşe Arman gibi ünlü isimlerin yanı sıra takipçileri de ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

NE OLDU?

Yunanistan'da tatilde olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yaptı. Çift kaza ağır yaralandı. Entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından Ali Sabancı, aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındı. Kazada başını botun önündeki cam bölmeye çarpan Vuslat Doğan Sabancı ise çok sayıda estetik ameliyat geçirdi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...