Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz için AFAD çalışmalara başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremde sosyal medya fenomeni Taha Duymaz enkaz altında kaldı. Hatay’da bulunan annesi ve kardeşine ulaşamadıklarını söyleyen acılı abla Semiha Duymaz yardım çağrısında bulundu. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz’ın bulunduğu enkaza AFAD’ın geldiğini duyurdu. Duymaz’ın son durumuna ilişkin bir paylaşım da CZN Burak’tan geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi illerde de büyük yıkıma neden oldu. Çektiği yemek videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ailesiyle enkaz altında kaldı.

Göçük altında kalan ve haber alınamayan Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz Instagram’dan yardım istedi. Kardeşi ve annesinin akraba ziyareti esnasında depreme yakalandıklarını belirten abla, adres bilgilerini paylaşarak çağrı yaptı. 

“TAHA’NIN OLDUĞU ENKAZA AFAD GELDİ”

Saatlerdir haber alınamayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ile ilgili son durumu Derya Uluğ paylaştı. Uluğ paylaşımında “Taha'nın olduğu enkaza AFAD geldi. Çalışma başladı arkadaşlar. Şu an gelen kesin ve net bilgi. Orada zorlu bir süreç var. Dualarınızı eksik etmeyin”  ifadelerini kullandı.

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz için AFAD çalışmalara başladı

CZN  Burak ise Taha Duymaz’ın bulunduğu binanın önünden videolu paylaşım yaparak “Bu binada, Taha Duymaz'ın kendisi, kardeşi Melek Duymaz ve Umut Duymaz, halası, eniştesi ve komşuları var” dedi, herkesten dua ve yardım istedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...