Depremzedeler için yardım toplayan Müge Anlı yapılan rekor bağışı açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzedeler için yardım toplayan Müge Anlı yapılan rekor bağışı açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Dün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun dört bir yanında yardım seferberliği başladı. Ünlü sunucu Müge Anlı, Kızılay aracılığı ile başlattığı destek kampanyasında afetzedeler için topladıkları bağışı açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen şiddetli depremler nedeniyle çok sayıda kişi hayatını kaybederken, binlerce vatandaşımız yaralandı. Ünlü televizyoncu Müge Anlı, Kızılay aracılığı ile deprem felaketi sonrası afetzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını dünkü programında duyurdu.

Depremlerde zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasında rekor bir bağışa ulaşıldı. Müge Anlı seyircilerinin yaptığı bağışlarla 26 milyon 465 bin 720 TL toplandı.  

“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Toplanan rakamı sosyal medya hesabından paylaşan Anlı, bağış yapanlara “İyilik insanları birbirine bağlayan altın bir zincirdir. Aşevlerimize desteğiniz çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bu zincirin tüm halkalarına, sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” sözleriyle teşekkür etti.

Depremzedeler için yardım toplayan Müge Anlı yapılan rekor bağışı açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...