Dilan Çiçek Deniz ile Oğuzhan Koç birlikte mi? İlk açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dilan Çiçek Deniz ile Oğuzhan Koç birlikte mi? İlk açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz’in Oğuzhan Koç birlikte olduğu iddia edilmişti. Söylentilere güzel oyuncu son noktayı koydu.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu ile ilişkisini noktalayan Mert Yazıcıoğlu’na gönlünü kaptırmıştı. Ancak çiftin ilişkisi pek uzun sürmedi. Deniz, bir süre sonra ayrıldıklarını açıkladı. Şimdi ise adı şarkıcı Oğuzhan Koç ile anılmaya başladı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Söz konusu iddialara ateş püsküren Dilan Çiçek Deniz, Oğuzhan Koç ile bir birlikteliğinin olmadığını vurguladı ve çıkan haberlere isyan etti. Ünlü şarkıcı ile tanışmadığını belirten Deniz, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Çıkan haberleri yalanlayan Deniz, “Sadece 15 dakika kaldığım mekanda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile fark etmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir... Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım” ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz ile Oğuzhan Koç birlikte mi? İlk açıklama geldi

Ünlü oyuncuya hayranlarından destek yağarken konuyla ilgili Oğuzhan Koç’tan bir açıklama gelmemesi dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...