Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir tutuklama daha

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

‘Kara para aklama’ ve ‘vergi kaçırma’ suçlamalarıyla 10 gün önce cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, bu kez de şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Dilan Polat ve Engin Polat bir suçtan daha tutuklandı. Çift, şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde ifade verdi. ‘Azmettirici’ oldukları iddiasıyla ifade veren Polat çifti tutuklandı.

Şarkıcı Banu Parlak’ın 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan güzellik merkeze silahlı saldırı meydana gelmişti. Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatmıştı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir tutuklama daha

3'Ü DE TUTUKLANDI

Dilan Polat-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde 'azmettirici' olarak ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi. 

Engin Polat, eşi Dilan Polat ve babası Sezgin Polat, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; şüpheliler Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat üzerlerine atılı birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit suçuna azmettirme suçundan tutuklanmaları talebiyle sevk edilmiş olup, şüphelilerin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmalarına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir tutuklama daha

NE OLMUŞTU?

"Beni vurdurtmaya çalıştılar. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır'' diyen Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. Firma sahibi şarkıcı Banu Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iş yerine saat 02.00 ve 05.00 olmak üzere iki ayrı silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmıştı. 

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine bir tutuklama dahaBanu Parlak

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı olaydan sorumlu tutan Banu Parlak, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte.”

KARA PARA AKLAMA SORUŞTURMASI

Engin Polat ve Dilan Polat ile Sezgin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca "suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...