‘Dönence’ hayranlarını üzen final kararı… Tarih belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
‘Dönence’ hayranlarını üzen final kararı… Tarih belli oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kanal D’nin gençlik ve yaz dizisi Dönence için final kararı alındı. Dizi önümüzdeki günlerde son bölümüyle ekranlara gelecek.

Başrollerinde Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Emre Kınay, Didem İnselel gibi oyuncuların paylaştığı Dönence dizisinin ekranlara veda edeceği öğrenildi.

İlk bölümü 4 Temmuz 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Banu Yılmaz, Hamza Akyıldız, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı dram türündeki dizinin daha önce yayın günü değişmişti. Salı günleri ekranlara gelen dizi, 10. bölümden itibaren Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlamıştı. 

‘Dönence’ hayranlarını üzen final kararı… Tarih belli oldu

14. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

D Media‘nın yapımcılığını üstlendiği dizi için final kararı alındı. Şimdiye kadar 11 bölüm yayınlanan ve Foça’da çekilen gençlik dizisinin ekrana veda edeceği tarih belli oldu. Sevilen dizi 14. bölümde ekranlara veda edecek. 

‘Dönence’ hayranlarını üzen final kararı… Tarih belli oldu

DÖNENCE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Verda ve Cem’in Gece ve Gülce adında iki kızı vardır. Gülce Asperger sendromludur. İstanbul gibi büyük ve kalabalık bir şehirde yaşamak hem Gülce hem de ailesi için imkânsız hale gelmeye başlamıştır. Verda bir tavsiye üzerine özel çocuklar için Foça’da faaliyet gösteren Ata Sörf Kulübünü keşfeder ve eşi Cem’e Foça’ya taşınmayı teklif eder. Çünkü Verda’ya göre büyük kızı Gece ilerde kendi ayakları üzerinde durabilecekken aynı şey küçük kızı Gülce için geçerli değildir. Gece alınan bu kararla hem arkadaşlarından hem de sevgilisi Miro’dan ayrılmak zorunda kalır...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Misafir23 Eylül 2023 15:48

Neden bütün filmler final oluyor. Her izlemeye başladığım film final oldu bu yaz ya

Sonraki Haber Yükleniyor...