Eda Ece’nin düğünü için geri sayım… Nikah şahitleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eda Ece’nin düğünü için geri sayım… Nikah şahitleri belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, basketbolcu nişanlısı Buğrahan Tuncer ile evleniyor. 21 Haziran’da dünya evine girecek çiftin nikah şahitleri belli oldu.

Uzun süredir rol aldığı Yasak Elma dizisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Eda Ece’nin düğünü için geri sayım başladı. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek düğüne dair detaylar da netleşti.

GEÇTİĞİMİZ AY NİŞANLANDILAR

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Evde sade bir nişan töreni yapan çift fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Nişan töreninde beyaz uzun bir tulum tercih eden Ece, sade topuzu ve doğal makyajıyla dikkat çekti. 

Eda Ece’nin düğünü için geri sayım… Nikah şahitleri belli oldu

DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Eda Ece‘nin 4 yıldır beraberlik yaşadığı Buğrahan Tuncer‘le 20 Haziran’da nikah masasına oturacağı gündeme gelmişti. Ancak ünlü oyuncu nikah tarihinin yanlış bilindiğini söyledi. Nüfustaki tam adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu, 20 Haziran’da 33. yaş gününü kutlayacak, 21 Haziran’da nikah masasına oturacak.

DÜĞÜNDE ŞEVVAL SAM SAHNE ALACAK

Eda Ece’nin düğününde ŞevvalSam’ın da sahne alacağı öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Nar ve başarılı şarkıcı Ayşegül Aldinç yapacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...