Edis’e 9 kiloluk sahne kostümü! Kıyafetindeki taşları görenler hayret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edis’e 9 kiloluk sahne kostümü! Kıyafetindeki taşları görenler hayret etti

MAGAZİN Haberleri

Türk pop müziğinin yıldızı Edis, Almanya’da konser verdi. Sahneye baştan aşağı swarovksi taşlı kostümüyle çıkan ünlü şarkıcının kıyafetinin ağırlığı gündem oldu.

Geçen hafta Oberhausen’de konser veren Edis, bu kez Münih’te sahneye çıktı. Binlerce hayranıyla buluşan şarkıcı, giydiği kostümle adından söz ettirdi. 

‘Arıyorum’ , ‘Martılar’ , ‘Yalancı’ gibi başarılı şarkıların sahibi Edis, şu sıralar yurt dışı konserlerine ağırlık verdi.

Geçtiğimiz gün Münih’te sahne alan genç şarkıcı, enerjisiyle alkış topladı. Hayranlarıyla buluşan Edis, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

KIYAFETİ ÇOK KONUŞULDU

Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan popçunun sahne kostümü de olay oldu.

Baştan aşağı swarovski taşlarla kaplı bir kostümle hit parçalarını seslendiren şarkıcı, performansıyla da beğeni topladı.

Sahnede parlayan Edis’in kostümünün, 9 kilo ağırlığında olduğu öğrenildi.

Edis’e 9 kiloluk sahne kostümü! Kıyafetindeki taşları görenler hayret etti

"SOSYAL MEDYAYI CİDDİYE ALMIYORUM"

Şarkıcı Edis, daha önce verdiği bir röportajda hakkındaki eleştirilere cevap vermişti. Sahne kıyafetleriyle ilgili sosyal medyadan yapılan yorumlara güldüğünü söyleyen Edis Görgülü, "Çok ciddiye almıyorum. Komik olan şeylere o kadar içerlersek yanarız. Sosyal medya bizim için işkenceye dönüşür" diye konuşmuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şahika 2 Temmuz 2023 22:23

Vay be

Sonraki Haber Yükleniyor...