Ekranların yeni dizisi ‘Ateş Kuşları’ rekorla başladı, reytingleri alt üst etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ekranların yeni dizisi ‘Ateş Kuşları’ rekorla başladı, reytingleri alt üst etti

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarının merakla beklenen dizisi Ateş Kuşları, dün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi izleyiciyi de etkiledi. Kısa sürede sosyal medyadaki trendlerde ilk sırada yer alan Ateş Kuşları, ilk bölümüyle tüm diziler arasında sezonun en iyi açılışını yaptı.

Başrollerinde İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı, Hande Soral gibi oyuncuların yer aldığı Ateş Kuşları, dün akşam (13 Ocak) ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 

Benal Tairi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı dizi, izleyenleri ekran başına kilitledi.

Ekranların yeni dizisi ‘Ateş Kuşları’ rekorla başladı, reytingleri alt üst etti

İZLENME REKORU KIRDI

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti gibi iddialı dizilerle aynı günde yayınlanan Ateş Kuşları sezonun en iyi açılışını yaptı. ATV’de yayınlanan dizi, ilk bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Ateş Kuşları birinci bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde %8,50 izlenme oranı, %18,76 izlenme payı, AB'de %5,33 izlenme oranı, %13,44 izlenme payı ve 20+ABC1'de %7,04 izlenme oranı, %15,36 izlenme payı elde etti.

Duygu yüklü hikayesi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, sosyal medyada trendler arasına girerek Twitter’da gündem oldu.

Ekranların yeni dizisi ‘Ateş Kuşları’ rekorla başladı, reytingleri alt üst etti

ATEŞ KUŞLARI KONUSU

Dizi, kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun hikayesini konu alıyor. 5 çocuğun çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla hikaye başlıyor. Dizide bu çocukların zorluklar ve acılar karşısında mücadelesi anlatılıyor.

ATEŞ KUŞLARI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ateş Kuşları'nın çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Ancak dizinin hangi semt ve mahalleleri ekrana taşıyacağı henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif22 Aralık 2023 14:44

Lütfen bu dizi bitmesin çok güzel

Hande 4 Kasım 2023 11:47

Çok güzel bir dizi lütfen bitmesin bütün dizilere taş çıkartır lütfen bitmesin

Eray 10 Mart 2023 22:34

Sabit. Artık. Üzerindeki. Kazağı değiştirsin. Dizi yarı. Oldu. Üzerinde halen aynı kazak.renk değiştirecek bir zahmet

Dovran14 Ocak 2023 17:11

Cok guzal bir dizi❤❤????????????????????

Sonraki Haber Yükleniyor...