'Emlak zengini' haberlerini yalanlayan Ata Demirer gerçek mal varlığını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Emlak zengini' haberlerini yalanlayan Ata Demirer gerçek mal varlığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Cihangir'de oturan Ata Demirer'in, Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi'nde tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği iddia edilmişti. Demirer, iddialara ilişkin konuştu.

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, katıldığı bir programda mal varlığı ile ilgili çıkan iddialara cevap verdi. 'Emlak zengini' haberlerini yalanlayan Ata Demirer gerçek mal varlığını açıkladı.

"BİZE İNSAN LAZIM, NE YAPAYIM ARABAYI"

Yaz aylarını Çanakkale ve Bozcaada taraflarında geçiren Demirer'in Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi'nde tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği iddia edilmişti. Demirer'in, satın aldığı binaları restore ettirip butik otel ve apart yapma yoluna gittiği de konuşuluyordu. Ata Demirer bu iddialara cevap niteliğinde açıklamalar yaptı.

Gazeteci Sibel Arna'nın Youtube programına konuk olan ünlü komedyen, “Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim” dedi.

'Emlak zengini' haberlerini yalanlayan Ata Demirer gerçek mal varlığını açıkladı

"BİR TANE HARBİYE YAPIYORUM, YETİYOR"

Demirer, “Benim en büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeylerden hoşlanmıyorum. Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de zeytinliğim. Benim hayatımı yaşamak için benim tercihlerime okey demek gerekiyor. ‘Hayatımda kaç tane daha yaz yaşayacağım’ diyerek yazın turne yapmıyorum mesela. O parayı almıyorum. Bir tane Harbiye yapıyorum yetiyor” diyerek yaz aylarında neden turneye çıkmadığını da açıklamış oldu.

Başarılı komedyen Ata Demirer, aşk hayatına dair de konuştu. "Yalnızım boşum. Allah verirse verir ben yeni birini aramıyorum. Hiç bilmiyorum ben bu işleri. İnsan sevmek istiyor tabii ama denk gelmeyince de sevemiyorsun. Bir de şöyle tuhaf bir çağa girdik her şey çok materyalist. Fizik de öyle. Herkes birbirini fiziğine göre değerlendiriyormuş gibi” diyen Demirer nasıl zayıfladığından da bahsetti.

Çok fazla kilo verdiğini söyleyen Demirer "Bir arkadaşım mide ameliyatı olmasına rağmen diyetisyeni ekmek yememesi gerektiğini söylüyordu. Ben de o zaman mide ameliyatı olmadan da ekmek yemeyerek zayıflarım dedim ve bu şekilde kilo verdim" açıklamasında bulundu.

'Emlak zengini' haberlerini yalanlayan Ata Demirer gerçek mal varlığını açıkladı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...