En acı tesadüf… Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman yıllar sonra itiraf etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
En acı tesadüf… Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman yıllar sonra itiraf etti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Oyuncu Ege Tanman, ‘Babam ve Oğlum’ filminde üstlendiği ‘Deniz’ rolüyle gönüllere taht kurmuştu. Tanman, dizide canlandırdığı karakter ile yaşadığı ortak acıyı yıllar sonra anlattı.

Çağan Irmak'ın 2005 yılında büyük gişe başarısı gösterdiği filmi Babam ve Oğlum'da Deniz rolüyle tanınan Ege Tanman, başına gelen acı olayı paylaştı.

Ünlü oyuncu Ege Tanman, Babam ve Oğlum’daki performansıyla izleyenleri ağlatmıştı. Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra, Şerif Sezer, Binnur Kaya gibi usta isimler de yer almıştı. 

Babam ve Oğlum'da oynadığında henüz 7 yaşında olan Ege Tanman, 25 yaşında koca delikanlı oldu. Geçtiğimiz günlerde Habertürk’te bir programa katılan oyuncu, hem hayatına hem de kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

En acı tesadüf… Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman yıllar sonra itiraf etti

Ege Tanman oyunculuğa başlama hikayesini şöyle anlattı:

“2002 yılında 5 yaşındayken Kınalı Kar dizisiyle oyunculuğa adım attım. Oyunculuğa dair herhangi bir ilgimin ve hedefimin olabileceği bir yaşta değildim. Bursalıyım. 'Kınalı Kar' da Bursa'da çekiliyordu. Annemin müdür olduğu kreşten dizide rol alması birkaç çocuk istediler. Annem ile babam 'Ege için güzel bir anı olur' diye düşündü. Seçmeleri kazandım ve dizinin başrolünde olan Emrah ve Özlem Conker’in çocuğu olarak diziye girdim. Böylelikle oyunculuğa başladım.”

FİLMDEKİ SAHNEYİ YAŞADI

Babasını mide kanserinden kaybeden Tanman, yaşadığı acı tesadüfü ise şu sözlerle açıkladı:

“Babam vefat etmeden hemen önce ciğerleri su toplamış ve yoğun bakıma alınmıştı. 'Babam ve Oğlum'daki rolümde de babamın ciğerleri su topluyordu. Filmdeki o acılı sahne kaderim oldu.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...