Engin Akyürek ve Demet Özdemir'i buluşturan Adım Farah’tan ilk fotoğraf geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Engin Akyürek ve Demet Özdemir'i buluşturan Adım Farah’tan ilk fotoğraf geldi

MAGAZİN Haberleri

İki ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisinin çekimleri başladı. İkilinin yer aldığı ve çok yakında FOX TV’de ekrana gelecek merakla beklenen Adım Farah’tan ilk fotoğraf paylaşıldı.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Adım Farah dizisi sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturduğu ve Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi çok yakında FOX TV’de izleyiciyle buluşacak. 

AFİŞ İÇİN POZ VERDİLER

Demet Özdemir’in İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek’in mafya adına çalışan Tahir’i canlandıracağı dizide iki ünlü oyuncu afiş için kamera karşısına geçti. Birlikte poz veren çiftin fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'i buluşturan Adım Farah’tan ilk fotoğraf geldi

ADIM FARAH DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktorun hayatını konu alıyor. Farah (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit oluyor ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile yolları kesişiyor.

Arjantin'de çok ses getiren ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli diziden uyarlanan Adım Farah’ın yayın tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...