Enkazdan 260. saatte sağ çıkarılmıştı… Demet Akalın depremzede Osman’a yardım eli uzattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enkazdan 260. saatte sağ çıkarılmıştı… Demet Akalın depremzede Osman’a yardım eli uzattı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hatay’da bir binanın enkazından 260. saatte çıkarılan 14 yaşındaki Osman’a sahip çıktı. Akalın, Osman’ın tüm eğitim masraflarını üstlendiğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan bir binanın enkazında kalan 12 yaşındaki Osman, sağ olarak kurtarılmıştı. 260. saatte göçük altından çıkarılan çocuk, tüm Türkiye’yi sevince boğmuştu.

TÜM EĞİTİM MASRAFLARI ÜNLÜ ŞARKICIDAN

İlk günden bu yana deprem bölgesi için yardımlarını esirgemeyen Demet Akalın, Osman’ın tüm eğitim masraflarını üstlendiğini açıkladı. Bu hareketiyle takdir toplayan ünlü şarkıcı, Osman ve ailesinin konaklama ihtiyaçları için yardımda bulunacağını da belirtti.

4 EVİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI

Demet Akalın, Twitter hesabından daha önce yaptığı bir paylaşımda, İstanbul Pendik'te bulunan dört dairesini depremzedelerin kullanımına açacağını duyurmuştu. Daireleri bir yıl süreyle afetzedelere vermek istediğini belirten Akalın, “Pendik'te sıfır dört tane ev, bir sene ücretsiz oturacaklar ama içi sıfır... Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana” mesajını paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...