Bergüzal Korel sosyal medyadan isyan etti: Kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın, bize ne!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bergüzal Korel sosyal medyadan isyan etti: Kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın, bize ne!

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depreminin yaraları daha sarılmamışken, Türkiye Hatay'da gerçekleşen 6,4 depremi ile yeniden sarsıldı. Oyuncu Bergüzar Korel, yaptığı paylaşımla, normal yaşama dönülmesi gerektiğini söyleyenlere ve günlük yaşantısına dair paylaşım yapanlara tepki gösterdi.

Oyuncu Bergüzar Korel, Türkiye’nin deprem felaketi ile sarsıldığı bugünlerde, normal yaşama dönülmesini söylenenlere sert çıktı, günlük hayatlarından paylaşım yapanları topa tuttu.

“YIRTTINIZ KENDİNİZİ NORMAL DE NORMAL DİYE”

Korel, Instagram hesabından yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

“Yırttınız kendinizi normal de normal diye. Süslü püslü kelimelerle uzun uzun yok o haklı sen de haklısıncılar... Komşunun evinden cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük. Yedisi, kırkı, elli ikisinde dualar okuttuk, anılarını yad ettik. Yok onun acıyı ifade şekli başkaymış da bilmem ne, herkese anlayış gösterecekmişiz de… Kılıf uydurmayın sahte hüznünüze, kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın bize ne. Ama durun ya durun. Evinde iki hafta önce sıcak kahvesini içen, evini kaybetmiş biri kahve story’nizi görse üzülmez mi en basitinden ya?”

“ÜLKE CENAZE EVİ OLMUŞ”

Tepkisini dile getiren oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çocuklarının cenazesine ulaşamayan analar babalar senin çocuğunla fotoğrafını görünce kahrolmaz mı? Ailesini kaybetmiş onca insan ne hisseder? Ama hayat devam ediyorcular, etmiyor arkadaşlar etmiyor! Bir yerde bizim insanlarımızın hayatı bizim hayatımız bitti, ülke koca bir cenaze evi olmuş, hayat filan devam etmiyor! Kalkmış normal nedir’i tartışıyoruz. Ya sabır!”

Bergüzal Korel sosyal medyadan isyan etti: Kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın, bize ne!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yazıklar olsun insandamız kalmamıştır Allah senin evlatlarına sana bağışlasın canım benim yarına çok beğendim22 Şubat 2023 10:51

Allah razı olsun bergüzar hanim İçimiz kan ağlıyor dediğiniz gibi televizyonu açıyorsun sıra sıra cesetleri gün görüyoruz bazıları da Yazıklar olsun insandamız kalmamıştır Allah senin evlatlarına sana bağışlasın canım benim yarına çok beğendim

Vatansever adem21 Şubat 2023 12:01

Normalleşme konusunda hakli..2 hafta daha renkli diziler olmasa kıyamet mi kopardı..lakin bergüzar ve eşi İngiltere'ye yerleşmedimi.üokeyi terkeder Ken sıkıntı yok.. bugün bana inandırıcı gelmiyor..bu ülkeden gidenlerin bugün millete kızmaya hakkı varmı?!

Sonraki Haber Yükleniyor...