Şarkıcı Çelik'ten deprem sonrası 'normalleşme' sürecine tepki: Diziler başlamış, şarkıcıların suçu büyük

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şarkıcı Çelik'ten deprem sonrası 'normalleşme' sürecine tepki: Diziler başlamış, şarkıcıların suçu büyük

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş depremleri sonrası bölgedeki yaraları sarmak için milyonlar seferber oldu, 7 gün süreyle milli yas ilan edildi. Diziler ve eğlence programları yavaş yavaş ekranlara dönmeye hazırlanırken, şarkıcı Çelik "Diziler, filmler başlamış, reality showlardan, haberim yok, sanmam ki başlamamış olsun. Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük" diyerek duruma tepki gösterdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki büyük deprem Türkiye'yi hüzne boğdu. 13,5 milyona yakın vatandaşın etkilendiği depremde 11 kentte binlerce bina yıkıldı, en az 40 bin kişi hayatını kaybetti. Sayı ise her geçen gün artıyor. Bölge halkının yaralarını sarmak için ülke çapında seferberlik başlatılırken, 7 günlük milli yas ilan edildi.

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem sonrası milyonlarca kişi sokaklarda kaldı, binası ağır hasarlı olanlar ve deprem korkusu yaşayanlar evlerine giremiyor. Siyasi isimler, ünlüler, sporcular ve şarkıcılar harekete geçtiler, bölgeye giden isimler halka moral vermek ve yaraları sarmak için çalışıyor. Bu dönemde televizyonlarda da diziler ve eğlence programları yer almadı, sadece depreme dair haberler gündeme alındı. Depremin 14'üncü gününe girilirken kanallar yavaş yavaş eski düzenine dönmeye başladı, dizi setleri start aldı.

"REKLAMLARIN 15 TEMMUZ'DA BİLE DURDUĞUNU GÖRMEDİM"

Herkesin dayanışma için çabaladığı bu süreçte şarkıcı Çelik, sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. Ünlü isim, her yasın ardından en son müzik dünyası çalışanlarının iş hayatına geri döndüğünü belirtti.

Çelik "Diziler, filmler başlamış, reality showlardan, haberim yok, sanmam ki başlamamış olsun" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti:

"Maçlar yakındır. Zaten deprem olduğundan beri bütün uzman profesörler ekranda, 1999'da doktora yapmıştık, bu sefer ihtisas yaptık, tüm toplum konuyu öğrendi, her şey kesin düzelecek 1999'da ne kadar ders aldıysak şimdi daha iyisini aldık. Yani dağılabiliriz. Yas?

Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük. Reklamların 15 Temmuz'da bile durduğunu görmedim, ülkede hayat durabilir reklam durmaz."

Şarkıcı Çelik'ten deprem sonrası 'normalleşme' sürecine tepki: Diziler başlamış, şarkıcıların suçu büyük

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...