Erkan Petekkaya yetiştirme yurdunda kaldığı günleri anlattı, çocukluk anısı yürekleri burktu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erkan Petekkaya yetiştirme yurdunda kaldığı günleri anlattı, çocukluk anısı yürekleri burktu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların en sevilen isimlerinden olan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde “Katarsis” isimli programa konuk oldu. Katarsis programının sunucusu Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın sorularını cevaplayan Petekkaya, anlattığı çocukluk anısı ile yürekleri burktu. İşte Petekkaya’nın hiç bilinmeyen çocukluğuna ilişkin ayrıntılar…

Bir süre önce YouTube kanalı üzerinden “Katarsis” isimli bir program sunmaya başlayan ve tanıdık isimleri programına davet ederek onlara yaşantılarına ilişkin sorular yönlendiren Uzman Psikolog Gökhan Çınar, daha sonra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu üzerinden izleyicilerin karşısına çıktı. Birçok ismin bilinmeyen hayatlarının gözler önüne serilmesine aracılık eden Çınar, son olarak ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’yı konuk olarak ağırladı. 
Senelerdir oyunculuk yapan ve son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “O Kız” isimli dizi ile sevenlerinin karşısına çıkan başarılı isim Erkan Petekkaya, Çınar’ın programı Katarsis’e konuk oldu. Çocukluk anılarını ve travmalarını Çınar ile paylaşan Erkan Petekkaya, anlattıkları ile resmen yürekleri dağladı. 
Özel hayatı ile değil de oyunculuk kariyeri ile gündemde olmayı tercih eden Erkan Petekkaya, Katarsis programında belki de ilk kez geçmiş yaşamına ilişkin açıklamalarda bulundu. 
YETİŞTİRME YURDU ANISI YÜREKLERE DOKUNDU
Mutlu bir çocukluk geçirdiğini ancak annesi ile babası ayrıldıktan sonra bir süreliğine yurtta kalmak zorunda kaldığını belirten Petekkaya, yüreklere dokunan o anısını şu şekilde anlattı: 
“Annemle babam, ben 6 yaşındayken bir süre ayrı kaldı. Annem kardeşimi de alıp Ankara’ya gitti. Babam bana bakamayınca mecbur kaldı ve yetiştirme yurduna verdi. Adam bana bakamadı gerçekten. 5’inci katta demir yoktu, balkonda oturmuşum, düşerdim belki de… O yüzde yurda vermek zorunda kaldı. Annesiz babasız bir kız vardı. Ben onu sallarken bana vurdu alnım yarıldı. Babam her akşam beni görmeye gelirdi. O akşam yine geldi. Sargıyı gördü kafamda. Sonra dayanamadı, eşyalarımı topladı hemen demir dolaptan. Ben o demir dolabın kapanma sesini hiç unutmam. O akşam trene binip annemi almaya gittik. Ben kadere inanıyorum.” 
“ANNEM BİR SAVAŞÇIYDI!”
Annesinden bahsederken konuşmakta zorlanan Erkan Petekkaya, “Annem bir savaşçıydı. Evimin yakınlarına gömdüm, her gün önünden geçiyorum. Yasını hala yaşıyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...