Eşini sır gibi saklıyordu… Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez birlikte görüntülendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Müge Anlı, sunucusu olduğu ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının geçtiğimiz sezonki finalinde evleneceğini açıklamıştı. Anlı’nın bu açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Haziran ayında nikah masasına oturan çift, ilk kez birlikte görüntülendi.

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı, canlı yayında yaptığı özel hayat açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 49 yaşındaki sunucu, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu.

Anlı, programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

Eşini sır gibi saklıyordu… Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez birlikte görüntülendi

Aile ve yakın dostlarının katılımıyla nikah masasına oturan çift, ilişkilerini gözden uzakta yaşayan isimlerden… Eşiyle bu zamana kadar hiç fotoğraf paylaşmayan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi.

Anlı ve Yüzbaşıoğlu’nun birlikte çekilen kısa bir videosu bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...