Evlat acısı dinmiyor… Ebru Şallı’dan yürek yakan paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evlat acısı dinmiyor… Ebru Şallı’dan yürek yakan paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Manken Ebru Şallı’nın küçük oğlu Pars, lenfoma kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Şallı, vefatının 3. yılında oğlunu andı.

Ünlü manken Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden olan oğlu Pars, lenfoma kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

“SENSİZ GEÇEN BİR YIL DAHA”

Pars'ın vefatıyla yıkılan 43 yaşındaki Şallı’nın evlat acısı dinmiyor. Her fırsatta oğluna olan özlemini dile getiren ünlü manken, Pars'ı ölüm yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımla andı.

Sosyal medyadan Pars’ın fotoğraflarına yer veren Şallı, “Sensiz geçen 1 yıl daha Ponçiğim. O melek yüzün ve kokun her yerde hep benimle hep. Nur yüzlü Ponçiğim ben hep hep hep” notunu düştü.

Evlat acısı dinmiyor… Ebru Şallı’dan yürek yakan paylaşım

HASTALIK SÜRECİNİ ANLATTI

Ebru Şallı, Pars’ın hastalık sürecini katıldığı bir programda gözyaşları içinde anlatmıştı. Yaşadığı zorlu günler hakkında konuşan Şallı, “Boyun ağrısı üzerine hastaneye gittik. Doktorlar bir hafta boyunca çabalamalarına rağmen tam olarak sorunun ne olduğunu bulamadılar, kan tahlillerinin iyi çıkmasına rağmen ağrısında bir değişiklik olmadı. Ultrasonda da çıkmadı. MR çekildi, o zaman öğrendik. İlk duyduğunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı. Meğer ağrıları zaman zaman yaşıyormuş ve 'geçer' diye düşünüp söylemiyormuş. İlk defa okulda ağladığı bir an oldu, ağrısı çok fazlaydı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...