Ferdi Tayfur’un eski damadı mahkemeye koştu! İddiaları tek tek yalanladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ferdi Tayfur’un eski damadı mahkemeye koştu! İddiaları tek tek yalanladı

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Ferdi Tayfur’un eski damadı Burak Kalfa, eski nişanlısı Tuğçe Tayfur’dan şikayetçi oldu. Kalfa, şiddet iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek “Dövdüysem darp raporu nerede?” dedi.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile geçtiğimiz yıl nişanlandı. Ancak aralarında anlaşmazlık yaşayan çift 4 ay önce yollarını ayırdı. İkili, ayrılık sonrası kanlı bıçaklı oldu.

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Burak Kalfa'ya yönelik açıklamalar yaparak fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirtip suç duyurusunda bulunmuştu. İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, Burak Kalfa da hakkındaki iddiaları yalanlayarak suç duyurusunda bulundu.

Ferdi Tayfur’un eski damadı mahkemeye koştu! İddiaları tek tek yalanladı

HER ŞEYİ REDDEDİP DİLEKÇE SUNDU

Kalfa’nın Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçesinde, “Bir dönem duygusal ilişki yaşadığım ve yaklaşık 4 ay önce saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkimi noktaladığım şüpheli Tuğçe Tayfur sanat dünyasında tanınan bir kişidir. Şüpheli tarafından 19 Temmuz 2023 tarihinde sosyal medya hesabından hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan asılsız ithamlar ile tarafımın gerek ticari gerekse de şahsi itibarını zedeleyen paylaşımlarda bulunulmuş olup şüphelinin gerçekleştirdiği bu eylem kişilik haklarıma saldırı niteliğindedir. Şüphelinin cezalandırılmasını ve bu paylaşımlarına devam ettiği sürece gerek iş hayatımın gerek ise sosyal hayatımın olumsuz etkilenmesinden dolayı yapmış olduğu paylaşımlarla alakalı erişim yasağı getirilmesini talep ederim’’ ifadelerine yer verildi.

“BİR KADININ AĞZINA YAKIŞMAYACAK HAREKETLER YAPIYOR’’

Suç duyurusunun ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı meydanında basın mensuplarına açıklama yapan Burak Kalfa, şöyle konuştu:

“Tuğçe hanımla biz 6-7 ay önce ayrıldık. Ayrıldıktan sonra aradan geçti 5 ay ve benim bir ilişkim başladı. Yeni ilişkimle ben resim koydum. Akabinde hemen 5 ay sonra bana hakaret ederdi, küfür ederdi, dayak atardı. Dayak attıysam raporum nerede? Biz de savcılığa geldik, sayın savcımızla görüştük. Kendisi hakkında da suç duyurusunda bulunduk. Bir kadının ağzına yakışmayacak hareketler yapıyor. Ben kendisinden davacı ve şikayetçi olduğumu söyledim. Ben bu olayların kapanmasını da istiyorum. Yine kendisi saygı duyduğum bir insan olarak kalacak. Ferdi baba üzerinden, onun kitlesi üzerinden böyle bir savaşa kalkışıyor. Bunların hepsi savcılık aşamasında çıkacaktır ortaya.

Ferdi Tayfur’un eski damadı mahkemeye koştu! İddiaları tek tek yalanladı

“DÖVDÜYSEM DARP RAPORU NEREDE?’’

Kalfa açıklamasının devamında, “Ben buradan Ferdi baba hayranlarına söylüyorum, bizim yine aile büyüğümüz, babamızdır. Bizim asla böyle bir hakaretimiz olmamıştır ve olmayacaktır. Bunların hepsini artık yargıya taşıdık. Yargı gereken cevabı verecektir. Kendisi benim aile yapıma uymak için kapandı. Ben Ferdi amcayla da görüştüm bu arada. Kimi tehdit edelim biz? Peki ettiysem eğer bu mesajlar nerede? Dövdüysem darp raporu nerede? Aile baskısıyla bu hale geldik. Aileler tanıştırdı bizi. Ben bir gözümü açtım nişanlanmışım. Nişanlanacak bir adam değilim’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kayserili26 Temmuz 2023 02:41

bilinen gercek olan siddet goren kadin yilarca sesiz kaliyor ve sikayet etmiyor. senin tipine bakinca senin ne bicim firildak oldugun belidir, senin derdin ask degildi, Tayfur adini kulanarak sohret pesindeydin

Sonraki Haber Yükleniyor...