Ferhat Göçer’den dostuna veda: Cansız bedenini göçük altından çıkarmışlar, yüreğim yandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ferhat Göçer’den dostuna veda: Cansız bedenini göçük altından çıkarmışlar, yüreğim yandı

MAGAZİN Haberleri

Eşi Çağdaş Çankaya ile enkaz altında kalan müzisyen Zilan Tigris depremde hayatını kaybetti. Göçük altındaki çiftten acı haber, depremin 7. gününde geldi. Ferhat Göçer, vefat eden sanatçı Zilan Tigris’e duygusal bir paylaşımla veda etti, sözleri yürek yaktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, acı bir haber daha geldi. Binlerce vatandaşımızın vefat ettiği deprem felaketinde Kuruluş Osman oyuncusu Çağdaş Çankaya ve eşi Ermeni asıllı sanatçı Zilan Tigris hayatını kaybetti. Çankaya ile Tigris’in cansız bedenleri, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti’nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı’nın enkazından çıkarıldı. 

“AH ZİLAN, CANSIZ BEDENİNİ GÖÇÜK ALTINDAN ÇIKARMIŞLAR”

Yakın dostu Zilan Tigris’i kaybetmenin üzüntüsüyle derinden sarsılan Ferhat Göçer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü sanatçıya veda etti. Tigris paylaşımında “Ah Zilan… Sesini ilk duyduğumda büyülenmiştim. Dostum, arkadaşım, meslektaşım… Bugün cansız bedenini göçük altından çıkarmışlar. Duyduğumda nefesim kesildi, yüreğim yandı” ifadelerini kullandı.

Ferhat Göçer’den dostuna veda: Cansız bedenini göçük altından çıkarmışlar, yüreğim yandı

ZİLAN TİGRİS KİMDİR?

Zilan Tigris olarak tanınan Ermeni asıllı sanatçı Dilek Küçüker, Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuar Türk Müziği Ses Eğitim Bölümü’nden mezun olup müzik öğretmenliği yapıyordu, ayrıca 10 farklı dil ve lehçelerde kardeşlik şarkıları seslendiriyordu. Sanatçı, Kürtçe, Türkçe, Ermenice, Süryanice, Arapça, Farsça, Rumca ve İbranice seslendirdiği ezgileriyle ‘Halkların kardeşliği’ türküleriyle tanınıyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...