Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Gamze Özçelik’in avukatı konuştu: Barış Kılıç’a yapılan iftira

Gamze Özçelik’in avukatı konuştu: Barış Kılıç’a yapılan iftira
Fotoğraf Başlığı Gamze Özçelik’in avukati konustu: Baris Kiliç’a yapilan iftira

Kızılcık Şerbeti’nin başrolü Barış Kılıç, 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik’in videosunu çekmekle suçlandı. Sosyal medyada gündem olan olay sonrası Özçelik’in avukatı Fatih Volkan sessizliğini bozdu.

Kaydet
a- | +A

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterini üstlenen Barış Kılıç, geçmişte adının geçtiği Gamze Özçelik davası ile gündeme geldi. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç olduğu iddia edildi.

BARIŞ KILIÇ: YARGI ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIM

Sosyal medyada yazılanları kesin bir dille yalanlayan ünlü oyuncu, konuyu yargıya taşıyacağını belirtti. Kılıç, açıklamasında “Hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık…” ifadelerini kullandı.

GAMZE ÖZÇELİK’İN AVUKATI: VİCDANIM RAHATSIZ OLDU

Konuyla ilgili bir diğer açıklama da Gamze Özçelik’in avukatı Fatih Volkan’dan geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşan Volkan, oyuncu Barış Kılıç’a iftira atıldığını belirterek şunları söyledi:

“18 sene önce girdiğim davanın tek sanığı vardı. O da yargılandı. Mahkum oldu ve cezası infaz edildi. Son zamanlarda sosyal medyada çıkan G.Ö.’nün videolarını Barış Kılıç’ın çektiği iddia edilmekteyse de bu husus tamamen gerçeklere aykırıdır. Videonun üçüncü bir kişi tarafından çekilmediği bilirkişi raporuyla sabittir. Tarafımca üçüncü bir kişi olduğuna ilişkin bir emare olmuş olsaydı, mutlaka şikayet ederdim. Mahkemede dinlenen otelin güvenlik görevlilerinin beyanında otel odasına iki kişinin çıktığı, bir kişinin lobide beklediği ve daha sonra bu kişinin otelden ayrıldığı beyan edilmiştir.

Ayrıca o tarihte Kadıköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen, ‘Özel hayatın gizliliğine ilişkin’ davada da Barış Kılıç hiç yargılanmamıştır. Antalya’da görülen ana davada sadece tanık olarak dinlemiştir. Ben davalarımla ilgili demeç veren bir avukat değilim. Ancak masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu. Ve bu hususu, yani Barış Kılıç’ın olay gecesi odada olmadığını açıkça beyan ediyorum.”

BAKMADAN GEÇME
Kızılcık Şerbeti
HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'a çirkin 'Gamze Özçelik' iftirası! Açıklamasıyla öfke kustu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.