Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlayacak? TRT’den resmi açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlayacak? TRT’den resmi açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 4. sezonu konusunda beklenen açıklama geldi. Gönül Dağı’nın 4. sezonu çekilecek mi? Kanalın aldığı karar sosyal medyada çok konuşuldu.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana dizi severlerin yakından takip ettiği Gönül Dağı dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Her hafta birbirinden ilginç bölümleriyle izleyici karşısına çıkan dizide yeni sezon olup olmayacağı merak konusuydu. Gönül Dağı hayranlarının bir süredir kafasını kurcalayan soruya TRT’den resmi açıklamayla cevap geldi.

Anadolu insanının sıcak ve samimi yaşantısına ayna tutan Gönül Dağı dizisi çok beğeniliyor. Yayın hayatına başladığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen dizide yeni sezon araştırması hız kazandı. Aile, birlik beraberlik ve dayanışma gibi kavramları ele alan Gönül Dağı dizisinde izleyicileri sevindiren bir gelişme yaşandı.

GÖNÜL DAĞI 4. SEZON GELECEK Mİ?

Sosyal medyada adından sık sık söz ettiren Gönül Dağı 4. sezon çekimleri ile ilgili resmi açıklama geldi. İzleyicisine duygu dolu anlar yaşatan bazen de eğlendiren sahneleriyle öne çıkan Gönül Dağı dizisi gelecek sene devam edecek. Başarılı oyunculuk performansı ve nefes kesen senaryosu ile Gönül Dağı dizisinin 4. sezon çekimleri yapılacak.
Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Ecem Özkaya gibi isimlere yer veren Gönül Dağı dizisinden müjdeli haber geldi. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği Gönül Dağı dizisi gelecek sezon ekranlardaki yerini alacak. 17 Ekim 2020’den beri yayın hayatına devam eden yapımda merakla beklenen 4. sezon için TRT 1 kanalından onay çıktı.

Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlayacak? TRT’den resmi açıklama geldi

YENİ BÖLÜM 15 NİSAN CUMARTESİ SAAT 20.00’DE

TRT 1 ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken Gönül Dağı dizisinin senaryosunu Teoman Gök kaleme alıyor. Her hafta milyonları ekran başına toplayan Gönül Dağı dizisi yeni bölümüyle 15 Nisan cumartesi saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Pelin Aldemir 24 Haziran 2023 10:10

Gönül Dağı dizi TRT 1 de sezon finali olmasın

Sonraki Haber Yükleniyor...