Görüntüsü yanlışlıkla ortaya çıktı! İşte Murat Yıldırım'ın gözünden sakındığı kızı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Ömer Atmaca rolüyle izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu Murat Yıldırım ile İmani Elbani’nin kızları Miray’ın bir videosu ortaya çıktı. Yıldırım’ın kayınpederi tarafından yanlışlıkla paylaşılan görüntüyle sevimli miniğin yüzü ilk kez görülmüş oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım ile 2016 yılında nikah masasına oturduğu Faslı oyuncu İman Elbani ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Miray’ın yüzü ilk kez görüldü. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede onlarca yorum ve beğeni aldı. 

Rol aldığı dizi ve filmlerle beğeni toplayan Murat Yıldırım, 8 sene önce meslektaşı İman Elbani ile dünya evine girdi. Mutlu beraberlik sürdüren çift, uzun uğraşlar sonucu ilk bebeklerini 2022 yılında kucaklarına aldı, ikili kızlarına Miray adını verdi.

Görüntüsü yanlışlıkla ortaya çıktı! İşte Murat Yıldırım'ın gözünden sakındığı kızı - 1. Resim

GÖRENLER ANNEYE BENZETTİ

Murat Yıldırım ile İmani Elbani’nin şimdilerde 1,5 yaşında olan kızları Miray’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada büyük ilgi gören video, Yıldırım’ın kayınpederi tarafından yanlışlıkla paylaşıldı. Daha sonra ünlü oyuncu videoya kişisel Instagram hesabından “Kayınpeder yanlışlıkla paylaşınca tansiyonu yükselmiş. Biz de paylaşayım ki tansiyonu düşsün. Miray’dan sevgilerle” notuyla yer verdi. 

Görüntüsü yanlışlıkla ortaya çıktı! İşte Murat Yıldırım'ın gözünden sakındığı kızı - 2. Resim

Sevimli haliyle beğeni toplayan Miray, annesi İmani Elbani’ye benzetildi. Yapılan yorumlarda “Aynı annesi” , “Nazar değmesin, çok tatlı” , “Çok güzel bir kız” ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...