Gösterişten uzak nikah! Detaylar belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
Gösterişten uzak nikah! Detaylar belli oldu

MAGAZİN Haberleri  / Takvim

Yaz aylarında sürpriz bir şekilde birlikte olduklarını ilan eden Alina Boz ile Umut Evirgen’in Kasım ayında evlenecekleri konuşuluyor. İlişkileri tam gaz süren çiftin nikah detayları da ortaya çıktı.

Genç oyuncu Alina Boz, Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen’e kaptırmıştı. Evlilik kararı alan çiftin gözlerden uzak bir törenle dünya evine girecekleri ortaya çıktı.

Takvim’de yer alan habere göre; 25 yaşındaki güzel oyuncu Alina Boz'a Paris'te evlilik teklifi eden Umut Evirgen ‘evet’ cevabını aldı. Kasım ayının sonunda evlenmeyi planlayan Boz ve Evirgen artık son hazırlıkları yapıyor. Sadelikten yana olan ünlü çift, iddialara göre nikahlarını da aile arasında ve evde yapmayı planlıyor. İkilinin sessiz sedasız nikah masasına oturacağı da konuşulanlar arasında.

Gösterişten uzak nikah! Detaylar belli oldu

‘BU İLİŞKİ UZUN SÜRMEZ’ DEMİŞLERDİ…

Sürpriz birliktelikleri çok konuşulan ikili, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğraflarla herkesi şaşırtmıştı. İlişkiyi ilk ilan eden Evirgen olmuş, Boz ile günbatımında çekilen bir kareyi paylaşmıştı. Oyuncu Alina Boz’dan da paylaşım gecikmemişti. İkilinin bu pozlarına eleştirel yorumlar gelmiş, ‘Bu ilişki uzun sürmez’ diyen de çok olmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...