Güldür Güldür kadrosuna 3 yeni isim! Programın eski yıldızı geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Güldür Güldür kadrosuna 3 yeni isim! Programın eski yıldızı geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür'e 3 yeni isim katılıyor. Kadroya katılan oyunculardan biri geçen sezonlarda kadroda yer alan ve oldukça sevilen bir isim oldu.

Yıllardır evlerimize konuk olan ve ilgi ile takip edilen Güldür Güldür kadrosunu güçlendirerek ekran yolculuğuna devam ediyor. 9 sezondur yayın hayatına devam eden ve Ali Sunal'ın keyifli sunumuyla oldukça sevilen programa 3 yeni isim dahil oluyor. Prog

ERDEM YENER YENİDEN EKİBE KATILDI

Güldür Güldür Show, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Güldür Güldür Show olarak 10. Sezonumuzda yine sürprizlerle karşınızda olacağız. Hoş geldiniz Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar” ifadelerine yer verdi.

Erdem Yener, geçtiğimiz yıllarda Güldür Güldür Show'da rol almış ve 2016'da kadroya veda etmişti. Programda Hüseyin karakterine hayat veren Yener, yıllar sonra aynı karakterle yapıma geri dönüyor.

Sıdıka dizisi ile adını duyuran Hasibe Eren ise, Şaşıfelek Çıkmazı, Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Türk Malı, Jet Sosyete gibi yapımlarda rol almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...