Güldür Güldür’de Bakan Koca taklidi: İzleyenler kahkahaya boğuldu

Düzenleyen:
Güldür Güldür’de Bakan Koca taklidi: İzleyenler kahkahaya boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların severek izlenen programı Güldür Güldür Show, son bölümünde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca taklidinin yer aldığı koronavirüs skecini yayınladı. Skeci izleyenler kahkahaya boğulurken Bakan Koca, sosyal medya hesabından ekibe teşekkürlerini iletti.

Güldür Güldür programının yeni bölümünde Bakan Koca ve koronavirüs skeci yer aldı. Sağlık Bakanı Koca taklidinin yer aldığı skeç büyük beğeni topladı. “Zombi Fikri isteme merasiminde” adlı skeçte koronavirüs için alınan tedbirlere kurgusal bir zombi salgınıyla gönderme yapıldı. Skeçte Koca'nın taklit edilmesi ise seyircilerin en çok güldüğü anlar arasında yerini aldı.

BAKAN KOCA’DAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Bakan Koca ise taklidinin yapıldığı skeçten bir bölümü Twitter hesabından yayınlayarak ekibe teşekkür etti. Koca paylaşımında “Kabuğumuza çekildiğimiz günlerden güldür güldür akan günlere! Güldür Güldür Show ekibine teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Bu tweete karşılık Güldür Güldür ekibi de “Hep birlikte sağlıklı ve yüzlerimizin daima güldüğü güzel günlere. Nezaketiniz için teşekkür ederiz” şeklinde karşılık verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...