Gülse Birsel öğrencilik fotoğrafını paylaştı: Burnum eskiden daha iyiymiş

Düzenleyen:
Gülse Birsel öğrencilik fotoğrafını paylaştı: Burnum eskiden daha iyiymiş

MAGAZİN Haberleri

Magazin ve sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları eski fotoğraflarla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, öğrencilik fotoğrafını takipçileriyle paylaştı, fotoğrafın altına “Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?” notunu düştü.

Yıllardır her tiplemesi ayrı yankı uyandıran Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete ile evlerimize konuk olan Gülse Birsel, okul yıllarına ait fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sundu.

Başarıdan başarıya koşan ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Aile Arasında filmi ile gişe rekorları kırmıştı. Avrupa Yakası ardından Yalan Dünya ve Jet Sosyete ile başarıya doymayan Birsel, yıllığından çekilen bir fotoğraf paylaştı.

“BURNUM DAHA İYİYMİŞ, GENÇLİKTEN Mİ ACABA?”

Eski bir fotoğrafını sosyal medyaya yükleyen oyuncu, fotoğrafın altına şu notu düştü:

“Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme. (Birisi Boğaziçi Üniversitesi yıllığından çekmiş. Benim yıllığım nerede acaba? Saçlarımı kızıla boyatıyordum o ara, niye acaba? Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?)

Takipçileri ise fotoğrafı beğeni yağmuruna tutarken çok sayıda yorum yazdı.

Gülse Birsel öğrencilik fotoğrafını paylaştı: Burnum eskiden daha iyiymişİşte üniversiteli Gülse Birsel...


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...