Hacca giden Necati Şaşmaz uzun süre sonra ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hacca giden Necati Şaşmaz uzun süre sonra ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterini canlandıran ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu Necati Şaşmaz, hacca gitti.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin ilk bölümü 15 Ocak 2003 tarihinde yayınlanmıştı. 2005’te sona eren aksiyon, mafya ve derin devlet meselelerini konu alan dizi, toplamda 97 bölüm sürdü. Tekrar bölümleri hala yayınlanan Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, ekranlardan uzak bir hayat sürdürüyor. 

Şaşmaz, en son 2017 yılında “Kurtlar Vadisi Vatan” filminde rol almıştı.

KURTLAR VADİSİ AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda ‘Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak’ iddialarına açıklık getirerek “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için. 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak” şeklinde konuşmuştu. 

Şaşmaz'ın bu açıklamalarından sonra Kurtlar Vadisi hayranları da diziyi beklemeye koyuldu.

Öte yandan Kurtlar Vadisi yeni dizisiyle Netflix platformunda yayınlanacağı iddiası gündeme geldi. Kullanıcılar tarafından iddianın ayrıntıları merak edilirken dijital platform Netflix'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

HAC FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Bir yandan senaristler yeni dizi hazırlıkları yaparken diğer yandan da Necati Şaşmaz'ın son hali sosyal medyada ortaya çıktı. Hacca giden oyuncunun ihramlı fotoğrafları gündem oldu.

Hacca giden Necati Şaşmaz uzun süre sonra ortaya çıktı

Instgram ve Twitter’da yansıyan fotoğraflarda eski haline nazaran epey değiştiği görülen Necati Şaşmaz'ın hac fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı. Kullanıcılar “Allah kabul etsin inşallah ziyaretinizi” , “Hepimize nasip etsin inşallah” gibi yorumlarda bulundu.

Hacca giden Necati Şaşmaz uzun süre sonra ortaya çıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...