Hadise ile boşanacağı konuşuluyordu... Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken hareket

Düzenleyen:
Hadise ile boşanacağı konuşuluyordu... Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken hareket

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir Şarkıcı Hadise ve iş adamı eşi Mehmet Dinçerler'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Öyle ki boşanacakları öne sürülen çift iddiaları yalanlamadı. Önceki akşam bir düğünden çıkarken görüntülen Dinçerler, boşanma sorularını bir kez daha cevapsız bırakırken, parmağında da yüzük olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti sessiz sedasız aile içi bir törenle evlenmişti. Şimdilerde ise mutlulukları kısa süren çifttin boşanacakları yönünde haberlerin ardı arkası kesilmiyor. İkilinin evlilik yüzüklerini takmaması ve önemli günlerinde yan yana gelmemesi ayrılık iddiaları güçlendirdi. Son olarak bir yakınının düğününe yalnız katılan Dinçerler, çıkışta yöneltilen Hadise sorularına ısrarla cevap vermekten kaçındı.

Hadise ile boşanacağı konuşuluyordu... Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken hareket

EVLİLİK YÜZÜĞÜ ÇIKTI

Snop Magazin'in haberine göre; ünlü şarkıcı  Hadise ile evlendikten sonra popülaritesi artan Mehmet Dinçerler, önceki akşam Ortaköy'de katıldığı bir düğünden çıkarken gazeteciler tarafından görüntülendi. Muhabirleri bir anda karşısında gören Mehmet Dinçerler, hızlı adımlarla aracına yöneldi. Günlerdir gündemi meşgul eden boşanma haberleri ile ilgili soruları ise cevapsızbıraktı. Özel şoförlü aracıyla hızlıca oradan uzaklaşan Dinçerler'in, parmağında yine evlilik yüzüğü yoktu.

HADİSE'DEN KONSERDE İMALI SÖZLER

Önceki akşam İstanbul Festival Park Kadıköy Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşan Hadise'den manidar sözler geldi. Eşi Mehmet Dinçerler'le sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Hadise, "Hadi bye bye diyelim" dedi ve "Hay Hay" şarkısını seslendirdi. Şarkıcı "Sıfır Tolerans"ı söylemeden önce de seyircisine şu mesajı verdi: "Sizi anlamayanlara sıfır tolerans, sizi çekemeyenlere sıfır tolerans, özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans, hayatını yaşa olur mu?" Şarkıcının da parmağında yine evlilik yüzüğünün olmaması gözden kaçmadı.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...