Hadise sahnede yüzüğünü fırlatıp atmıştı… İşin aslı ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Hadise sahnede yüzüğünü fırlatıp atmıştı… İşin aslı ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, İstanbul konseri sırasında Mehmet Dinçerler’in geri istediği konuşulan yüzüğü fırlatıp atmıştı. Hadise'nin konserinde seyircilere doğru attığı yüzüğün Mehmet Dinçerler’in evlilik teklif ederken verdiği 3 milyon TL'lik pırlanta olduğu söyleniyordu. Ancak işin aslı farklı çıktı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüş, ikili boşanma karar almıştı. Ünlü şarkıcı, bu haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

“MEHMET'E HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLERİM”

Hadise boşanma haberleri ile ilgili sosyal medya hesabında “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulunmuştu.

Hadise sahnede yüzüğünü fırlatıp atmıştı… İşin aslı ortaya çıktı!

YÜZÜĞÜ FIRLATMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Hadise İstanbul’da verdiği bir konser sırasında ‘Prenses’ şarkısını söylerken parmağındaki yüzüğü çıkarıp fırlatmıştı. Hayranları, o yüzüğün Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifi sırasında şarkıcıya hediye ettiği 3 milyon liralık yüzük olduğunu iddia etmişti. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, Hadise’nin sahnede attığı yüzük, değersiz bir aksesuar çıktı. Ünlü şarkıcının 4 ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler söylentilere göre yüzüğü geri istedi. Dinçerler’in hediyesi olan 3 milyon lira değerindeki yüzüğü kasasında sakladığı ise duyumlar arasında.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...