İddialar doğru çıktı: Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
İddialar doğru çıktı: Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Bir süredir boşanacakları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden kötü haber geldi. Hadise sosyal medya hesabından krizi aşamadıklarını ve boşanacaklarını doğruladı.

4 ay önce sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. Hadise'nin milyonluk evlilik yüzüğünden, Dinçerler'in battığına kadar çeşitli haberlerle sık sık gündemde kalan çift, bu defa boşanma haberleriyle konu oldu. Bir süredir iddia niteliği taşıyan boşanma haberlerinin gerçek olduğu ortaya çıktı.

ÖNCE ALYANSLAR ÇIKTI, SONRA TAKİPTEN ÇIKILDI

Boşanma haberlerinin fitilini ateşleyen gelişme, çiftin alyans takmadan sık sık görünmeleriyle başladı. "Acaba boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getiren bu gelişmenin ardından çift birbirini takipten çıkıp birlikte olan fotoğraflarını da sildi. Ardından Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de boşanma haberini doğruladı.

Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmaktan bir süredir kaçınan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber bugün geldi. Ünlü şarkıcı 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. 

İddialar doğru çıktı: Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor
Çiftin ilişkisi, Dinçerler'in işlerin bozulduğu iddiasıyla zor süreçlerden geçti.

"MEHMET'E HAYATINDA MUTLULUKLAR DİLERİM"

Hadise konuya ilişkin, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

İddialar doğru çıktı: Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...