Hande Erçel’in Red Sea Film Festivali’ndeki şıklığı hayran bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hande Erçel’in Red Sea Film Festivali’ndeki şıklığı hayran bıraktı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Güzel oyuncu Hande Erçel, Suudi Arabistan’daki Red Sea Film Festivali’ne katıldı. Gecede siyah bir kıyafet tercih eden Erçel, şıklığıyla göz kamaştırdı.

Suudi Arabistan’ın ev sahipliği yaptığı Red Sea Film Festivali’nın galası dün akşam yapıldı. Bu yıl 3.sü düzenlenen festivalin açılışına yerli yabancı pek çok ünlü sanatçı ve yapımcı katıldı. 

GALAYA ÖZEL KIYAFET

Johnny Depp, Will Smith, Sofia Vergara, Sharon Stone gibi ünlü isimlerin boy gösterdiği etkinliğe Türkiye’den başarılı oyuncu Hande Erçel katıldı. Kırmızı halıda şıklık yarışının yaşandığı gecede Hande Erçel, baştan aşağıya siyah bir kıyafet tercih etti. Alt kısmı pantolon üst kısmı ise taş detaylı bir pelerinden oluşan giysinin Özgür Masur imzası taşıdığı öğrenildi. 

Hande Erçel’in Red Sea Film Festivali’ndeki şıklığı hayran bıraktı

Geceye siyahlar içinde gelen Erçel, tarzını hafif makyajı ve yarım at kuyruğu yaptığı saçlarıyla tamamladı. Ünlü oyuncunun bu görüntüsü takipçilerinden de tam not almayı başardı.  

Festivaldeki fotoğraflarını 31 milyon takipçili sosyal medya hesabından paylaşan Erçel’e kısa sürede çok sayıda beğeni geldi. Oyuncunun yerli ve yabancı hayranları fotoğrafları yorum yağmuruna tuttu. 

30. YAŞ PARTİSİ

Geçtiğimiz günlerde 30. yaşını kutlayan Hande Erçel, filmi de çekilen ünlü roman ‘Great Gatsby’ temalı bir parti düzenlemişti. Partide Amor Garibovic imzalı iki farklı kıyafet tercih eden Erçel, yine çok beğenilmişti. Oyuncuyu bu mutlu gününde erkek arkadaşı Hakan Sabancı, ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, Dila ve Sima Tarkan gibi pek çok arkadaşı yalnız bırakmamıştı.

Erçel’in sevgilisi Hakan Sabancı sosyal medya hesabından ünlü oyuncunun doğum gününü de kutlamayı ihmal etmemişti. 

Hande Erçel’in Red Sea Film Festivali’ndeki şıklığı hayran bıraktı

DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Öte yandan Hande Erçel’in başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı ‘Bambaşka Biri’ dizisinin final yapacağı haberi geçtiğimiz günlerde seyirciyi üzdü. Erçel’in savcı Leyla karakterini üstlendiği dizi, 16. bölümde ekran macerasını noktalayacak.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...