Hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında ilk açıklama kardeşinden geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında ilk açıklama kardeşinden geldi

MAGAZİN Haberleri

2018 yılında evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucu kaburga kemikleri kırılan ve uzun süre tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’ta rahatsızlandı. Ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında ilk açıklama doktor kardeşi Yeşim Erbil’den geldi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, zor günleri atlattı derken sevenlerini bir kez korkuttu. Daha önce uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil rahatsızlandı.

Nadir görülen hastalıklar arasında yer alan ‘kaçış sendromu’ teşhisi konan Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’ta hastaneye kaldırıldı.

“ATAK GEÇİRMİŞ AMA ŞİMDİ DURUMU İYİ”

Ünlü şovmenin doktor kardeşi Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında “Bu hafta tedavisinde rutin serum haftasıydı. Onun öncesinde bir atak geçirmiş ama şimdi durumu iyi, hastaneden çıktı. Mustafa abim gitti yanına. Kıbrıs’ta yoruldu sanırım, o yüzden böyle bir atak geçirmiş olabilir. Serumları götürüldü, orada takılacak. Şu anda herhangi bir sorun yok” açıklamasını yaptı.

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Kaçış sendromu damarlardan dışarıya sıvı kaçması ile ortaya çıkar. Bu durum ise hastada tansiyon düşmesi ve kan basıncı azalmasına neden olur. Belirtilerin uzun süre gözlenmesi hastayı şoka sokabilir. Nadir hastalıklar arasında görülen kaçış sendromunun dünya üzerinde yaklaşık 800 kişide görüldüğü bilinir. Atakların ne zaman ortaya çıktığı gözlenmeyen kaçış sendromu hastalığı, kişinin hayatını sekteye uğratabilir. Hastalığın ilerlemesi ise iç organları olumsuz etkileyebilir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...