Herkes derbiyi bıraktı, Erman Toroğlu’nun ceketini konuşuyor! Fiyatıyla dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Herkes derbiyi bıraktı, Erman Toroğlu’nun ceketini konuşuyor! Fiyatıyla dudak uçuklattı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Erman Toroğlu, dün akşam oynanan Beşiktaş-Galataray maçının ardından derbiyi yorumlamak için kamera karşısına geçti. Toroğlu’nun 4 bin 904 dolarlık (yaklaşık 153 bin lira) ceketi gündem oldu, sosyal medyada yorumlar peş peşe geldi.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş- Galatasaray derbisinden sonra A Spor ekranlarında maçı değerlendirdi. Toroğlu’nun ceketi, yorumlarının önüne geçti.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı ve şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Ligin ilk yarısında Rams Park’ta oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Cimbom, rakibini bu sezon iki derbide de yenmeyi başardı. Aslan en son 2014-2015 sezonundan siyah-beyazlılara karşı iki müsabakadan da 2-0'lık skorlarla galip ayrılmıştı.

Herkes derbiyi bıraktı, Erman Toroğlu’nun ceketini konuşuyor! Fiyatıyla dudak uçuklattı - 1. Resim

CEKETİNİN FİYATIYLA GÜNDEM OLDU

Karşılaşmanın ardından ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarına konuk oldu. Ünlü ismin giydiği ceket sosyal medyanın gündemine oturdu. Toroğlu’nun giydiği ceketin fiyatının 4 bin 904 dolarlık (yaklaşık 153 bin lira) olduğu öğrenilirken, X’te “Yok artık” , “Bari verdiği paraya değseydi, çok çirkin” yorumları yapıldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...