Hilal Cebeci’nin inanılmaz değişimi… Kimse tanıyamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hilal Cebeci’nin inanılmaz değişimi… Kimse tanıyamadı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, uzun süre sonra ortaya çıktı. Değişimiyle ağızları açık bırakan Cebeci’yi görenler tanımakta zorlandı.

90'ların sonu 2000'lerin başında pop dünyasında adından söz ettiren Hilal Cebeci, müzik piyasasında başarılı bir kariyer elde etmişti. “Köylü Güzeli” lakabıyla tanınan şarkıcı “Azize” , “Gel Geleceksen”, “Özür Dilersen” gibi şarkılarla o yıllara damga vurdu. 47 yaşındaki şarkıcı, yakalandığı meme kanseri nedeniyle sektörden uzaklaştı.

“ÇOK BAŞINDA YAKALANDI”

Hilal Cebeci, geçtiğimiz yıl yaptığı Instagram paylaşımı ile kansere yakalandığını duyurdu. Sağ göğsünde kanserli bir hücre tespit edildiğini belirten şarkıcı, şu ifadelere yer verdi:

“Erken teşhis gerçekten hayat kurtarır. Ben çok düzenli bir şekilde bütün tetkiklerimi yaptırdığım için (6 ayda bir ultrason, her sene mamografi) çok küçük ve çok başında yakalandı. Bu bir farkındalık olsun. Lütfen 6 ayda bir meme ultrasonunuzu ihmal etmeyin. Çünkü inanın bu kısacık dönemde fark edilen küçücük tümörler yüzde yüz sonuç veriyor ve birden nüksetmiyor.”

DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI

Göğsündeki kitleyi aldıran ve tedavi gören Cebeci, kanseri atlattı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Hilal Cebeci doğum gününde suskunluğunu bozdu. Kişisel Instagram hesabından paylaşım yapan isim, altına ise şu notu düştü:

“Kutlu gün başlasın. Geçen sene hastalıkla sınandım, hayat bir hediyedir, bunu öğrendim. Çok şükür, sağlık en güzel zenginlik. Hepinize sağlık ve huzur diliyorum, beni sevmenizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beni seviyorsunuz, hayatıma anlam katıyorsunuz. Sizin hilaliniz…”

Hilal Cebeci’nin inanılmaz değişimi… Kimse tanıyamadı

DEĞİŞİMİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü şarkıcının değişimi dikkat çekti. Saçlarını sarıya boyatan Cebeci’yi görenler tanımakta güçlük çekti. Takipçileri fotoğrafın altına “Maşallah Hilal Hanım gittikçe gençleşiyor” , “Eski halinizden eser kalmamış” gibi yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...