Hollywood grevi en prestijli törene engel oldu! Emmy Ödülleri havada kaldı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hollywood grevi en prestijli törene engel oldu! Emmy Ödülleri havada kaldı...

MAGAZİN Haberleri

Son dakika: Televizyon dünyasının Oscar’ları olarak bilinen 75. Emmy Ödülleri ertelendi. 18 Eylül'de gerçekleşmesi planlanan Emmy Ödülleri töreni, Hollywood grevleri nedeniyle 15 Ocak 2024'te yapılacak.

Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 75'incisi düzenlenecek Emmy Ödülleri ertelendi. Tören, Hollywood'da devam eden yazar ve oyuncu grevleri nedeniyle 4 ay ileri alındı. Emmy Ödülleri, 15 Ocak 2024'de sahiplerini bulacak.

GREV BAŞLATILDI

Amerikan Senaristler Birliği (WGA), 11 bin 500 üyesinin stüdyo şirketleri ile yapılan ücret görüşmelerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından greve gideceğini duyurmuştu. Senaristlerin grev kararı, Disney ve Netflix’in de aralarında olduğu 350'den fazla yapım şirketinin temsilcisi Amerikan Sinema Filmleri Derneği (MPAA) ile yapılan ücretlerin ve kar paylaşımının artırılmasına ilişkin görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından geldi.

Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları birliği (SAG-AFTRA) üyeleri maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev başlatmıştı. Eğer ödül töreni, grev devam ederken gerçekleşecek olsaydı hiçbir oyuncu törene katılamayacaktı.

ADAYLAR AÇIKLANDI

Öte yandan Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından bu yıl 75'incisi düzenlenecek Emmy Ödülleri için adaylar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. HBO imzalı Succession dizisi 27 adaylıkla adından söz ettirirken The Last of Us ve The White Lotus en çok adaylık kazanan diğer yapımlar olmuştu.

En çok adaylık kazanan yapımlar ise şu şekilde sıralanmıştı:

Succession– 27
The Last Of Us–24
The White Lotus–23
Ted Lasso–21
The Marvelous Mrs. Maisel–14
The Bear–13
BEEF–13
Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story–13
Wednesday–12
Barry–11
Only Murders In The Building–11

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...