Hollywood yıldızı Jeremy Renner kaza geçirdi! İlk açıklama geldi: Durumu kritik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hollywood yıldızı Jeremy Renner kaza geçirdi! İlk açıklama geldi: Durumu kritik

MAGAZİN Haberleri

Yenilmezler, Avengers, Görevimiz tehlike gibi ses getiren filmlerde rol alan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncunun kar kürerken geçirdiği kaza sonucu ağır yaralandığı ve hava ambulansıyla acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Renner’ın durumunun ‘kritik ama stabil’ olduğu bildirildi.

ABD'yi vuran soğuk hava dalgası ve fırtınanın yoğun yaşandığı Sierra Nevada dağlarında çiftliği bulunan Jeremy Renner,  kar kürerken ciddi şekilde yaralandığı için tedavi altına alındı.  

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

51 yaşındaki ünlü oyuncunun menajeri Pazar günü yaptığı açıklamada, Renner’ın durumunun stabil olmasına rağmen kritik durumda olduğunu açıkladı. Renner'ın yaralarının boyutu hakkında fazla ayrıntı verilmedi. Ünlü aktörün hastanede ne kadar kalacağı ve genel sağlık durumu hakkında henüz tam detaylı bir açıklama yapılmadı.

Hollywood yıldızı Jeremy Renner kaza geçirdi! İlk açıklama geldi: Durumu kritik

İKİ KEZ OSCAR’A ADAY GÖSTERİLMİŞTİ

Jeremy Renner, Marvel'ın genişleyen film ve televizyon evrenindeki Yenilmezler filminde süper kahraman ve keskin nişancı Hawkeye'ı canlandırmıştı.

Birçok yapımda rol alan oyuncu, "The Hurt Locker" ve "The Town" filmlerindeki rolleri için Oscar’a aday olmuştu. Renner, 2008 yapımı "The Hurt Locker"da Irak'ta bir bomba imha uzmanını canlandırmış ve bu rolüyle büyük alkış toplamıştı.

Jeremy Renner ayrıca Hawkeye, Avengers ve Captain America gibi Marvel serilerindeki rolleriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...