“Hoş geldin 44 yaşım” Fotoğraftaki kız çocuğu şimdi babası gibi ünlü bir oyuncu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
“Hoş geldin 44 yaşım” Fotoğraftaki kız çocuğu şimdi babası gibi ünlü bir oyuncu

MAGAZİN Haberleri

Rutkay Aziz’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Doğa Rutkay, 44 yaşına girdi. Sosyal medya hesabından doğum günü paylaşımı yapan ünlü isim, çocukluk fotoğrafına yer verdi.

Sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından nostaljik bir fotoğraf paylaştı.

Güldür Güldür, Yıldızın Parlasın, Kandıramazsın Beni gibi birçok yapımda rol alan Doğa Rutkay, takipçilerini geçmişe götürdü. 

44 yaşına giren oyuncu, çocukluk fotoğrafına Instagram hesabından yer verdi. Rutkay paylaşımının altına şunları yazdı: 

“Burada 4, şimdi 44 yaşındasın Doğa! Şimdi çok uzun yollar gitmiş olmanın tuhaf yorgunluğunun dışında, hayallerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu var. Çok şey değişti, o deniz kenarında, mor deniz kabuklu elbisen uçuşurken rüzgar karşısında, kâküllerin ve çekik yavru gözlerinin hüznü arasında… Ama hiç değişmemiş olan şeyler de var…

…İyi ki doğmuşsun!

İyi ki başardıklarının yanında bir o kadar da başaramadıkların var. Kendini sevmeye, sevdiklerini daha da çok sevmeye, karşılığında da her yeni günüme her sabah ömrüme açan çiçeklerime şükürler olsun! Hoş geldin 44. Hoş geldin Doğa!

“Hoş geldin 44 yaşım” Fotoğraftaki kız çocuğu şimdi babası gibi ünlü bir oyuncu

Doğa Rutkay, 2014 yılında Kerimcan Kamal ile nikah masasına oturmuştu. Rutkay, 2018’de ise ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim’i kucağına almıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...