İbo Show’da duyurdu: Necati Şaşmaz yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

Düzenleyen:
İbo Show’da duyurdu: Necati Şaşmaz yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolüyle bir döneme damga vuran Necati Şaşmaz yeni dizisiyle ekranlara dönüyor. İbo Show’un konuğu olan Şaşmaz, programda senaryosunu kendisinin yazdığı bir dizi projesiyle ekranlara döneceğinin müjdesini verdi.

İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show’a dün akşam Necati Şaşmaz, Hakan Taşıyan, Yiğit Mahzuni, Melek Mosso, Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem konuk oldu. Renkli görüntülerin yer aldığı program eğlenceli dakikalara sahne oldu.

“YENİ DİZİNİN SENARYOSUNU BEN YAZIYORUM”

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemder rolünü üstlenen Necati Şaşmaz, programda özel açıklamalarda bulundu. Yeni bir dizi projesine başlayacağını duyuran Şaşmaz, “Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum” dedi.

Programdaki konukların sevilen şarkıları seslendirildiği gece, Necati Şaşmaz'ın İbrahim Tatlıses ile yaptığı düet de geceye damga vurdu. Şaşmaz, Tatlıses ile “Dağlar Dağımdır Benim” türküsünü seslendirdi.

İbo Show’da duyurdu: Necati Şaşmaz yeni dizisiyle ekranlara dönüyorNecati Şaşmaz'ın, içerisinde ilâhi aşkı anlatan şiirlerinin yer aldığı bir şiir kitabı da bulunuyor.

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

15 Aralık 1971’de Elazığ’da doğdu. Oyuncu, senarist ve yapımcı olan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi serisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle tanındı. Asıl mesleği turizmcilik olan oyuncu, üniversite sınavını kazanamayınca önce Kanada'ya sonra Amerika'ya gitti, orada 6 sene kaldı. Türkiye’ye döndüğünde kendisine Osman Sınav’dan oyunculuk teklifi geldi. Şaşmaz, hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine başladı. Bu dizinin yanı sıra; Ekmek Teknesi, Mavi Rüya, Halil İbrahim Sofrası, Nöbet gibi projelerde rol aldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...