İbrahim Tatlıses vurulma anını ilk kez anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses vurulma anını ilk kez anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor

MAGAZİN Haberleri

Son günlerde aile fertleriyle sıkıntılı günler yaşayan İbrahim Tatlıses, sunduğu İbo Show programında vurulduğu anları ilk kez anlattı. 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Tatlıses ölümden dönmüştü.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ölümden dönen İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı: “Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor doktora 'nedir bu hocam' dedim. 'Oradan damlayan kan' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş.”

“LAVABOYA GİDEMİYORDUM, AĞZIMDAN SULAR AKIYORDU”

14 Mart 2011 gecesi İbo Show programının çıkışında Maslak’ta silahlı saldırıya uğrayan ünlü türkücü, hayata tutundu. Ameliyattan sonraki süreçte inancını hiç kaybetmediğini belirten Tatlıses, "Ben lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı" dedi.

İbrahim Tatlıses vurulma anını ilk kez anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyorÜnlü sanatçı uzun süre gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuştu.

NE OLMUŞTU?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışında Abdullah Uçmak isimli çete başının adamları tarafından düzenlenen saldırıda ağır şekilde yaralandı. Abdullah Uçmak ile İbrahim Tatlıses arasında yıllardan beri süre gelen husumet 1998 yılından bu yana sürüyordu. Tatlıses’in vurulması tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Vücudunun bir bölümü felç olan Tatlıses, uzun süren tedaviler sonucu hayata tutundu. İki hafta boyunca özel bir hastanede yoğun bakımda kalan sanatçı, 28 Mart 2011 günü yoğun bakımdan çıkarılan Tatlıses, hayati tehlikeyi atlattı. 6 Nisan 2011 tarihi itibarı ile ailesi tedavilerin Almanya’da sürdürülmesi isteği ile Tatlıses'i Türkiye Cumhuriyeti'ne ait uçakla Almanya'ya götürdü. Sanatçının sonraki yıllarda tedavisi Miami, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdü. Dünyada en iyileri arasında bulunan cerrahlar tarafından Tatlıses’e tıbbi beyin operasyonu yapıldı. Tatlıses sağlığına bu sayede kavuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...