İstiklal Caddesi’ndeki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstiklal Caddesi’ndeki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’un en işlek yerlerinden biri olan Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamada 15 yaşındaki Yağmur Uçar hayatını kaybetti. Yağmur Uçar'ın Eşkiya Dünyya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde rol alan oyuncu Nurettin Uçar'ın kızı olduğu ortaya çıktı.

Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde dün saat 16.20 sıralarında  patlama meydana geldi. Olayın ardından polis ekipleri caddede ve etrafta geniş güvenlik tedbirleri aldı. Patlamada şu ana kadar 6 kişi hayatını kaybederken aralarında çocukların da olduğu 81 kişi yaralandı. 

PATLAMADA YAĞMUR UÇAR VEFAT ETTİ

Taksim’de yaşanan patlamada hayatını kaybeden Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babasının da oyuncu olduğu öğrenildi.

İstiklal Caddesi’ndeki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar hayatını kaybetti

Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan bombalı saldırıda Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti. Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babası Nurettin Uçar'ın oyuncu olduğu öğrenildi.

İstiklal Caddesi’ndeki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar hayatını kaybettiNurettin Uçar - Talat Bulut

BABADAN EN ACI PAYLAŞIM

Patlamada eşi Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar'ı kaybeden oyuncu Nurettin Uçar sosyal medyadan kızının fotoğrafını paylaşarak cenaze bilgilerine yer verdi.

"Kabrin NUR mekânın cennet olsun 'datlu kızım.' Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur, annesi ile birlikte ikindi namazına mutakip Şirinevler Ulu camii'nde" ifadelerini ekledi.

İstiklal Caddesi’ndeki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar hayatını kaybetti

 

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlama nedeniyle 1984 İstanbul doğumlu Arzu Özsoy ve 2007 Ereğli doğumlu kızı Yağmur Uçar, 1988 Palu doğumlu Yusuf Meydan, 2013 Seyhan doğumlu Ecrin Meydan, 1982 Gümüşhane doğumlu Adem Topkara ile 1995 Rize doğumlu eşi Mukaddes Elif Topkara’nın hayatını kaybettiğini bildirdi.

3 aileden 2’şer kayıp yaşanan saldırıda 81 yaralının olduğu ve 50 kişinin taburcu edildiği bilgisini paylaşan Soylu, “Bunların bir bölümü kulak çınlamasıyla tedbiren hastanede tuttuğumuz kardeşlerimizdi. Doktorlarımız gidebilirler dedikten sonra hepsi evlerine intikal ettiler. 5 yaralımız şu anda yoğun bakımda. 2 yaralımızın durumu da ağır. Yine diğerleri tedbiren hastanede tutuluyorlar. Onlara da Cenabı Allah'tan şifa diliyorum” dedi.

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...