Kaan Yıldırım’dan tepki çeken hareket: Minik yeğeniyle direksiyon başına geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medyada yaptığı son paylaşımda yeğeniyle direksiyon başına geçtiği anlara yer verdi. Yıldırım’ın küçük çocuğu kucağına alarak araba kullanması tepkilere neden oldu. Kullanıcılar yorumlarda “Ön koltuğa çocuk oturtmak yasak” , “ Çok tehlikeli” gibi yorumlar yaptı.

Son olarak Kopuk adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Kaan Yıldırım, tehlikeli bir harekete imza attı. Yeğeniyle trafiğe kapalı olmayan bir alanda araç kullanan Yıldırım, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kaan Yıldırım’dan tepki çeken hareket: Minik yeğeniyle direksiyon başına geçti - 1. Resim

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Oyuncu Kaan Yıldırım son paylaştığı videoda minik yeğeni Gaia ile araba kullandığı anları “İlk ders” notuyla paylaştı. Hareket halindeki arabada yeğeniyle direksiyonda olan Yıldırım’ı görenler şoke oldu.

Kaan Yıldırım’dan tepki çeken hareket: Minik yeğeniyle direksiyon başına geçti - 2. Resim

Bu hareketin tehlikeli olduğuna dikkat çeken kullanıcılar tepki gösterdi. Yapılan yorumlarda “Yaptığınız çok büyük bir yanlış, bunu paylaşmanız daha büyük yanlış” , “Ön koltuğa çocuk oturtmak yasak” , “Çok tehlikeli” denildi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...