Kar kürerken kaza geçiren Jeremy Renner hastane odasından fotoğraf paylaştı, yüzündeki yara izleri dikkat çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kar kürerken kaza geçiren Jeremy Renner hastane odasından fotoğraf paylaştı, yüzündeki yara izleri dikkat çekti

MAGAZİN Haberleri

Kar kürerken geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan ünlü oyuncu Jeremy Renner, kendisini merak eden takipçileri için sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Paylaşımın altına “Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şu anda yazamayacak kadar dağınık haldeyim. Ama hepinize sevgiler gönderiyorum” notunu düşen Renner’ın yüzündeki yara izleri ve morluklar dikkat çekti.

ABD'de kar küreme aracının altında kalarak yaralanan ünlü aktör Jeremy Lee Renner, hastanede tedavi altına alınmıştı. Ailesi ve yakın çevresi, ünlü oyuncunun sağlık durumunun ‘kritik ama stabil’ olduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Renner’den hayranlarının beklediği fotoğraf geldi.

51 yaşındaki oyuncu, kendisini merak edenler için hastane odasından fotoğraf paylaştı. Renner paylaşımının altına “Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şu anda yazamayacak kadar dağınık haldeyim. Ama hepinize sevgiler gönderiyorum” notunu düştü.

Jeremy Renner’ın yüzündeki yara izleri ve morluklar dikkat çekerken, hem ünlü isimler hem de takipçilerinden geçmiş olsun mesajları peş peşe geldi.

Kar kürerken kaza geçiren Jeremy Renner hastane odasından fotoğraf paylaştı, yüzündeki yara izleri dikkat çekti

NE OLMUŞTU?

Mini televizyon dizisi Hawkeye'de aynı isimle başrolü canlandıran Renner, Nevada'daki arazisinde karları temizlerken, kullandığı kar küreme aracının bacağını ezmesi sonucu yaralandı.

Hayranlarının sosyal medyadaki paylaşımlarına göre Renner'a ilk müdahale komşuları tarafından yapılırken, ciddi şekilde kan kaybeden oyuncu hava ikmal aracıyla hastaneye kaldırıldı.

Yerel yetkililer, ülkede son yaşanan kar fırtınasının etkili olduğu Nevada'da bir hastanede tedavisi devam eden 51 yaşındaki yıldız oyuncunun durumunun kritik olduğu bilgisini paylaştı.

Renner'ın geçirdiği kaza sonrası, birçok sanatçı arkadaşı da sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

California doğumlu 51 yaşındaki aktör, "Düzenbaz", "Görevimiz Tehlike" ve "Geliş" gibi Türk seyircisinin de yakından takip ettiği birçok filmde rol almış, "Ölümcül Tuzak" filmindeki rolüyle "En İyi Erkek Oyuncu" dalında 2009 yılında, Oscar'a aday gösterilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...