Kedisi veterinerde ölen fenomen sinir krizi geçirdi! 'Avukatlarım devreye girecek'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kedisi veterinerde ölen fenomen sinir krizi geçirdi! 'Avukatlarım devreye girecek'

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy, kedisini tedavi için özel bir veterinere götürdü ancak tedavi sırasında kedisi öldü. Sinir krizi geçiren Aksoy, polis merkezine giderek veterinerden şikayetçi oldu.

Instagram’da 200 binden fazla takipçisi bulunan fenomen Nurseli Aksoy, götürdüğü veterinerde kedisine yanlış tedavi uygulandığını iddia etti. Aksoy, “Öldürdünüz kedimi” diyerek şikayette bulundu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Nurseli Aksoy kedisini tedavi için Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan bir veterinere götürdü. Çekilen videolarda ayağı sargılı gözüken kedi, Aksoy’un iddiasına göre yanlış tedavi uygulanarak öldü. Haberi alan fenomenin sinir krizi geçirdiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay yerine polislerin gelmesi ile Aksoy daha sonra karakola giderek veteriner hakkında şikayetçi oldu.

Kedisi veterinerde ölen fenomen sinir krizi geçirdi! 'Avukatlarım devreye girecek' - 1. Resim

"ÖLDÜRDÜNÜZ KEDİMİ"

Aksoy, çektiği videoda “Yanlış tedavi uyguladınız, öldürdünüz kedimi. Ama müfettiş gelecek, hayvan hakları derneği konu ile ilgili herkese ulaşacağım. Oranın kapanması için videoları her yere ulaştıracağım. Onların ceza alması için ne kadar avukatım varsa hepsi devreye girecek. O veterinerin kapanması için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...