Kenan İmirzalıoğlu ‘ihanet’ iddialarına son noktayı koydu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kenan İmirzalıoğlu ‘ihanet’ iddialarına son noktayı koydu

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği öne sürülmüştü. İddialarla ilgili ilk kez konuşan İmirzalıoğlu, “Biz umursamadık bile” diyerek eşi ile aralarında bir problem olmadığını dile getirdi.

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, meslektaşı Sinem Kobal ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Çift, 2020 yılında kızları Lalin’i 2022 yılında ise Leyla’yı kucaklarına aldı. 

Mutlu bir evlilik sürdüren ve örnek çiftler arasında gösterilen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında geçtiğimiz hafta ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi dümüştü. 2016 yılında evlenen ve iki çocuk sahibi olan çiftin evliliğinde kriz olduğu, İmirzalıoğlu’nun Kobal’ı aldattığı ileri sürülmüştü.

YALANLADILAR

Sosyal medyada ikili bir anda en çok konuşulan isimler arasında yer almış, takipçileri ikiliyle ilgili pek çok paylaşımda bulunmuştu. Çıkan haberlerin ardından 2. Sayfa’ya açıklama yapan çift, ihanet iddialarının gerçeği yansıtmadığının altını çizmişti. 

MUTLULUK POZU

İkili daha sonra şarkıcı Edis’in doğum gününe birlikte katılmış, gece boyu verdikleri pozlarla adeta düşman çatlatmıştı. Söylentilere inat mutluluk fotoğrafları çektiren İmirzalıoğlu ile Kobal’ın hayranları da rahat bir nefes almıştı. 

Kenan İmirzalıoğlu ‘ihanet’ iddialarına son noktayı koydu

“BİZ UMURSAMADIK BİLE”

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, konuyla ilgili soruları cevapladı. Sabah’ta yer alan haberde; ihanet iddiaları sorulan ünlü isim, “Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz umursamadık bile. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok” şeklinde konuştu.

“BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATIYOR…”

İddiayı dikkate almadıklarını söyleyen İmirzalıoğlu, “Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nereden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz” diyerek son noktayı koydu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...