Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haber

Düzenleyen:
Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haber

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir "Gri" isimli dizi ile setlere geri döneceği düşünülen Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ünlü oyuncunun söz konusu projede yer almaktan vazgeçtiği ortaya çıktı.

Sinema ve dizi dünyasının en popüler ve beğenilen isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, uzun süredir "Kim Milyoner Olmak İster" yarışması dışında bir projede yer almıyor. Hayranları ünlü ismin ne zaman setleri döneceğini merakla sorgularken, İmirzalıoğlu'nun "Gri" isimli dizi ile yeniden setlere döneceği konuşuluyordu. Fakat alınan son bilgilere göre Kenan İmirzalıoğlu'nun söz konusu projeden çekildiği 

TAYLAN BİRADERLER'LE ÇALIŞMAYA SICAK BAKMIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, OGM Pictures’ın Disney Plus için çekeceği Gri adlı diziyle ekranlara dönüş hazırlığında olan Kenan İmirzalıoğlu, son anda dizide rol almaktan vazgeçti. Senaryo konusunda titiz davranan Kenan İmirzalıoğlu’nun, yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler’in oturması sebebiyle diziye sıcak baktığı ancak son anda senaryodaki bir takım pürüzler nedeniyle oynamaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını üzecek haberKenan İmirzalıoğlu kendi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile evli.

DISNEY PLUS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Öte yandan, Sinem Kobal'la mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez baba olmak için geri sayıma başlayan Kenan İmirzalıoğlu’nun Disney Plus ile görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. İmirzalıoğlu'nun her an sürpriz bir anlaşma yaparak yeniden setlere dönebileceği sinyali verildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...